Om meg

Bildet mitt
Bodø, Norway
Elsker Jakt og friluftsliv.Gift med Dagfin Fagermo.Har 3 barn, Anniken (23), Martin(9), Christoffer(4) og Strihåret Vorsteh,NUCH NJ(K)CH Gressfjellets Albert(5). Fikk min første strihårete Vorsteh i 1994. Villmarkens Oda het hun. Vill og gal og et forferdelig gemytt. Ble 1,5 år gammel. Kjøpte meg da Møsnukens Raya. 7 mnd.gammel hadde hun all sin fokus på jakt etter ryper. Og med en skytevillig jeger som eier måtte det ende opp med en hund som var meget vanskelig å stoppe i fugl. Klarte å få henne bra premiert på jaktprøve med 3.VK høyfjell som beste resultat. på utstilling fikk hun 1.UK. Parret henne i 2000 med Gollomens Burre . Derav Ninja som fra dag 1 har vært et prakteksmplar av en hund. Parret henne i 2006 med SUCH SJCH Viggo. Fikk 9 flotte valper. Dagfin har en av dem, Albert. Han er like pålitelig og behagelig å ha med å gjøre. Lydløs og lettdressert.Skutt masse ryper for ham.

torsdag 21. august 2008

Vår dagsplan nå for tiden.

Vi står opp kl.6.30. Ninja og Albert blir satt ut i hundegården og får frokost servert der. Valpene får sitt ferdig oppblødte valpefor servert på valperommet. Deretter får de seg en tur ut i hundegården mens vi skifter våte aviser, vasker og legger på nye. Nytt valpefor settes i bløt til neste måltid. Frokost og morgenstell for voksne og barn. Martin(6) følges til skola. Christoffer(1)leveres i barnehagen. Klokka er nå ihvertfall 8 og vi stiller på jobb. I lunchen må vi hjem og fore valpene igjen++. Hjemme kl.16 igjen etter å ha hentet i barnehage. Da er det igjen tid for foring og lufting av valper. Er været bra er de gjerne ute i hundegården en time etter at middagen er inntatt. Atter vasking. Sosialisering av valpene med egne og nabolagets unger foregår gjerne ute på ettermiddagen. Når de har fått nok og begynner å legge seg til å sove blir de tatt inn igjen sammen med Ninja. Da sover de godt.
Nå må Merete og Dagfin finne på noe ute for å klare å holde seg våkne.....
Så skal barna ha kveldsmat og stell før de køyer i åtte-ni tiden. Ninja og Albert får seg gjerne en tur med en av oss etter det.
KLokka 22 får valpene sitt siste måltid for dagen. Deretter ut i hundegården igjen(nå er det mørkt ute). Påfølgende vask og bytting av aviser og klargjøring til neste dag.
Ninja og Albert fores etterpå.
Så blir Ninja henvist til sine små som hun tilbringer natta sammen med. Albert ligger i sin kurv i stuen utenfor.
Før vi legger oss hører vi stadige knurr og glefs fra Ninja med påfølgende hyling fra valpene. Da har de tydeligvis prøvd seg etter at pattene er tomme med sine"synåltenner".....

Ingen kommentarer: