Om meg

Bildet mitt
Bodø, Norway
Elsker Jakt og friluftsliv.Gift med Dagfin Fagermo.Har 3 barn, Anniken (23), Martin(9), Christoffer(4) og Strihåret Vorsteh,NUCH NJ(K)CH Gressfjellets Albert(5). Fikk min første strihårete Vorsteh i 1994. Villmarkens Oda het hun. Vill og gal og et forferdelig gemytt. Ble 1,5 år gammel. Kjøpte meg da Møsnukens Raya. 7 mnd.gammel hadde hun all sin fokus på jakt etter ryper. Og med en skytevillig jeger som eier måtte det ende opp med en hund som var meget vanskelig å stoppe i fugl. Klarte å få henne bra premiert på jaktprøve med 3.VK høyfjell som beste resultat. på utstilling fikk hun 1.UK. Parret henne i 2000 med Gollomens Burre . Derav Ninja som fra dag 1 har vært et prakteksmplar av en hund. Parret henne i 2006 med SUCH SJCH Viggo. Fikk 9 flotte valper. Dagfin har en av dem, Albert. Han er like pålitelig og behagelig å ha med å gjøre. Lydløs og lettdressert.Skutt masse ryper for ham.

søndag 29. mars 2009

Ny VK-hund i huset ! Og med tittel NUCH !






Vår Gressfjellets Albert fikk sin velfortjente 1.AK i dag, og ble med det NUCH!!! Han stilte til start i Umbukta sammen med kullsøster Ahkka som bor i Saltdal sammen med Frode og Eva. Ahkka slo til med en 2.AK, så det ble ei meget bra uttelling idag.


Alberts kritikk: Albert starter ut i stor fart og fin stil. Avsøker terrenget i store slag og i god kontakt med fører. Modererer seg litt av og til, før han gyver på terrenget igjen. Har senere stand langt ute, der makker kommer og tar opp ryper. Går deretter utmerket i medvind, noe han gjør i tre lange slipp. Bruker dybde og bredde i terrenget. Får belønning når han klatrer opp en bratt skavl. Fører klarer til slutt å kravle opp til Albert som holder en stram stilfull stand. Reiser villig og presist enkeltrype og er komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder. Apportbevis framlagt. Får idag en fortjent 1.AK. Slipptid 100 min. 5-4-6-4-4-4.

Torodd Moen filmet apporten:


http://www.youtube.com/watch?v=_rIECsbcb8U

1 kommentar:

Sandra sa...

Hei, og må jeg si: for en fantastisk nydelig hund!!! nå venter vi bare på at Tess skal få løpetid, så vi får valpen vi venter såå fælt på! Kommer til å bli et fantastisk nydelig kull:)