Om meg

Bildet mitt
Bodø, Norway
Elsker Jakt og friluftsliv.Gift med Dagfin Fagermo.Har 3 barn, Anniken (23), Martin(9), Christoffer(4) og Strihåret Vorsteh,NUCH NJ(K)CH Gressfjellets Albert(5). Fikk min første strihårete Vorsteh i 1994. Villmarkens Oda het hun. Vill og gal og et forferdelig gemytt. Ble 1,5 år gammel. Kjøpte meg da Møsnukens Raya. 7 mnd.gammel hadde hun all sin fokus på jakt etter ryper. Og med en skytevillig jeger som eier måtte det ende opp med en hund som var meget vanskelig å stoppe i fugl. Klarte å få henne bra premiert på jaktprøve med 3.VK høyfjell som beste resultat. på utstilling fikk hun 1.UK. Parret henne i 2000 med Gollomens Burre . Derav Ninja som fra dag 1 har vært et prakteksmplar av en hund. Parret henne i 2006 med SUCH SJCH Viggo. Fikk 9 flotte valper. Dagfin har en av dem, Albert. Han er like pålitelig og behagelig å ha med å gjøre. Lydløs og lettdressert.Skutt masse ryper for ham.

torsdag 16. juni 2011

Tur til Steigtinden
Gikk fra Skaug til Steigtinden for første gang i går. Været var strålende med sol og passe varmt. Brukte 1 time og 30 min. opp. 1 time og 10 min. ned.
Fin tørr sti hele veien opp gjennom skogen, så bortover ryggen langs Tonfjellet på fjellstein. Deretter opp siste biten til toppen i noe løs grus på godt synlig sti. Veldig bratt, men godt overkommelig. En fantastisk utsikt i premie på toppen som er 793 m.o.h.
Fikk virkelig prøve mitt nye kamera Nikon 5100. Veldig fornøyd, så Tusen takk til Stein Ole Hagen i Nittedal!!!

Ingen kommentarer: