Om meg

Bildet mitt
Bodø, Norway
Elsker Jakt og friluftsliv.Gift med Dagfin Fagermo.Har 3 barn, Anniken (23), Martin(9), Christoffer(4) og Strihåret Vorsteh,NUCH NJ(K)CH Gressfjellets Albert(5). Fikk min første strihårete Vorsteh i 1994. Villmarkens Oda het hun. Vill og gal og et forferdelig gemytt. Ble 1,5 år gammel. Kjøpte meg da Møsnukens Raya. 7 mnd.gammel hadde hun all sin fokus på jakt etter ryper. Og med en skytevillig jeger som eier måtte det ende opp med en hund som var meget vanskelig å stoppe i fugl. Klarte å få henne bra premiert på jaktprøve med 3.VK høyfjell som beste resultat. på utstilling fikk hun 1.UK. Parret henne i 2000 med Gollomens Burre . Derav Ninja som fra dag 1 har vært et prakteksmplar av en hund. Parret henne i 2006 med SUCH SJCH Viggo. Fikk 9 flotte valper. Dagfin har en av dem, Albert. Han er like pålitelig og behagelig å ha med å gjøre. Lydløs og lettdressert.Skutt masse ryper for ham.

torsdag 1. september 2011

Albert bronsevinner på NM-lag høyfjell !
Referat fra slippet:

6.slipp: kl. 12.10
ES Vinsterfjellets Pim (17 p) - SV Gressfjellets Albert (20 p)

Begge hundene går meget godt.Etter en stund fester Pim stand. Pim reiser fugl, det skytes og felles. Under utredning støkkes fugl. Pim vil ikke apportere.
Senere, stand på Albert. Når fører kommer til letter fugl. Det skytes og felles, Albert knallapporterer.

Synd med den knallapporten, men det har kanskje litt med konsentrasjonen til fører å gjøre..he,he. GRATULERER kjære gubben min og Albert og resten av laget!
Tvi-tvi for morgendagen!

Ingen kommentarer: